Feb 22 19

Movavi Photo Editor

Movavi Photo Editor Review

Movavi Photo Editor – Review: o modalitate intuitiva de a edita fotografii

A devenit mult mai convenabil sa faceti poze utilizand camere digitale, smartphone-uri sau alte device-uri. Cu toate acestea, editarea acestor fotografii este adesea considerata ca fiind complicata necesitand experienta, motiv pentru care Movavi Photo Editor este conceput pentru a fi mai usor de utilizat.

Prezentare generala

Movavi Photo Editor este un editor foto simplu si usor de utilizat care va va permite sa editati fotografiile si orice alte imagini pe care doriti sa le modificati. Suporta o varietate de formate de imagine si ofera o gama larga de instrumente de editare pentru a permite producerea de imagini impresionante. Movavi Photo Editor este disponibil atat pentru Windows cat si pentru Mac.

Functiile Editorului de fotografii Movavi

In timp ce majoritatea oamenilor pot presupune ca un editor foto conceput sa fie “simplu” este obligat sa fie “de baza” si cu putine caracteristici, Movavi Photo Editor tinde sa depaseasca asteptarile. Dispune de o gama larga de capabilitati pentru a ajuta la procesarea, imbunatatirea si chiar stilizarea imaginilor intr-o masura care este egala cu unele programe de editare profesionala.

Cu Movavi Photo Editor puteti imbunatati calitatea generala a fotografiilor prin ajustarea manuala a setarilor de culoare utilizand glisoare sau cu ajutorul instrumentelor automate. De asemenea, va va permite sa va imbunatatiti cadrul si compozitia prin trunchierea, rotirea, rasturnarea, redimensionarea sau nivelarea cadrului putand elimina orice obiecte, persoane sau alte elemente din compozitie, fara a lasa urme.

Pentru portrete sau “selfies”, Movavi Photo Editor are o gama larga de instrumente specializate de retusare care pot fi utilizate pentru a elimina petele, ridurile, aplicarea machiajului digital, albirea dintilor, modificarea culorii ochilor si multe altele. Este, de asemenea, posibil sa stilizati orice fotografie cu o gama larga de filtre.

In plus, exista o multime de alte caracteristici utile cum ar fi capacitatea de a elimina sau inlocui fundalul sau adauga inscriptii de text personalizabile. Pur si simplu, ar trebui sa va puteti edita fotografiile in orice fel doriti.

Usor de folosit

Dupa cum am mentionat mai sus, Movavi Photo Editor este conceput pentru a fi intuitiv si usor de utilizat, si acest lucru se reflecta atat in ​​interfata de utilizator cat si in functii. Interfata cu utilizatorul este curata, moderna si organizeaza toate functiile care sunt disponibile in filele descriptive usor de navigat.

In mod similar, functiile in sine sunt proiectate pentru a fi usor de aplicat, adesea necesitand doar cateva clicuri sau cateva actiuni de baza, cum ar fi glisarea si plasarea elementelor sau ajustarea glisoarelor. in unele cazuri, ele sunt automate, pentru a face mai usoara editarea fotografiilor.

Verdictul

Daca sunteti in cautarea unui editor foto care are caracteristici complexe si totusi nu necesita un timp mare de invatare sau o experienta anterioara, Movavi Photo Editor ar trebui sa fie alegerea ideala. Caracteristicile pe care le ofera vor fi suficiente pentru majoritatea nevoilor dvs. si ar trebui sa va permita sa va imbunatatiti imaginile si sa creati fotografii impresionante.

Movavi Photo Editor este disponibil pentru Windows si Mac. Puteti descarca o versiune de incercare gratuita aici. Versiunea completa costa 39,95 USD.

Cele mai recente lucrari