Nov 9 17

Cum puteti remedia (sau evita) caderile de trafic dupa redesign-ul site-ului

Redesign site - ce trebuie facut?

Cum puteti remedia (sau evita) caderile de trafic dupa redesign-ul site-ului

Indiferent de cât de bine a arătat site-ul web al companiei dvs. atunci când a fost lansat pentru prima oară, vine un moment în care fiecare acesta trebuie să beneficieze de un nou design. Având în vedere multitudinea de modificări ale algoritmurilor motoarelor de căutare din fiecare an și modul în care utilizatorii interacționează online, poate fi aproape imposibil pentru un site învechit să performeze la parametri înalți și să obțină rezultatele dorite.

Detalii

Oct 15 17

Shave – scurtare text

Shave - scurtare text

Shave – scurtare text

Shave – scurtare text: un plugin de javascript modern pentru trunchierea textului într-un element html. Extrem de util pentru descriere de produse in cadrul unui magazin online.

Shave este un plugin de javascript de dependenţă zero care trunchiază textul cu mai multe linii pentru a se încadra într-un element html bazat pe o setare maximă înălţime. Apoi stochează diferenţa şirului de text original într-un element <span> ascuns urmând textul vizibil. Această înseamnă că textul original rămâne intact!

Detalii

Jul 20 17

Fotografie 360 – Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor

Fotografie 360 – Castelul Corvinilor – Iulie, 2017

Detalii

Jul 17 17

Ce este Schema Markup si de ce este importanta pentru SEO?

Google schema markup

Ce este Schema Markup? Schema de marcare, găsită la Schema.org, este o formă de microdate. După ce a fost adăugata la o pagină web, aceasta creează o descriere îmbunătăţită (cunoscută sub numele de rich snippet), care apare în rezultatele căutării.

Cele mai importante motoare de căutare – printre care Google, Yahoo, Bing și Yandex – au început să colaboreze pentru a crea Schema.org, în 2011.

Detalii

Jun 27 17

5 pasi pentru a incepe o campanie SEO

Realizare SEO Brasov

V-ati decis sa incepeti o campanie SEO pentru site-ul dvs. Foarte bine! Din pacate nu stiti de unde sa plecati. Sau poate stiti de unde sa plecati dar nu stiti sa continuati. Realizarea unei campanii prin intermediul Facebook, retargeting, AdWords si alte canale PPC este destul de simpla si usor de realizat. Nu este si cazul SEO insa.

Vestea buna este ca procesul acesta nu este prea complicat chiar si pentru incepatori. Vestea si mai buna este ca veti afla mai jos cum sa planificati si sa realizati o campanie SEO pentru site-ul dvs.

Detalii

May 28 17

Ce alegem: Responsive sau Adaptive design?

Adaptive vs Responsive

Responsive Design

In situatia in care site-ul este realizat cu in sistem Responsive, acesta se adapteaza la dimensiunea viewport-ului din browser. In mod normal programatorii web folosesc ca variabila latimea browser-ului, aceasta determinand dimensiunile elementelor care se schimba dinamic in pagina.

Un design Responsive este in intregime fluid si se va adapta dimensiunilor viewport-ului indiferent de marimea ferestrei de browser sau de ecran. Acest lucru este datorat faptului ca sunt folosite procente in regulile CSS pentru a se schimba design-ul in functie de dimensiunea platformei de pe care este accesat site-ul.

Indiferent daca browser-ul este dimensionat la 400 px sau la 45000 px latime, elementele din pagina se vor adapta permanent la o proportie specificata in prealabil si facand ca pagina sa arate bine tot timpul.

Detalii

Cele mai recente lucrari